Super Swamper Bogger

Merhaba Değerli Okurlarımız;

Bu yazımda sizlere dünyada çamurların efendisi olarak tanınan Super Swamper Bogger lastikleri hakkında bilgiler vereceğim. Super Swamper firması tarafından üretilen ve dünyadaki ilk profesyonel çamur lastiği sertifikalı Bogger’lar ülkemizde bu sene oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Geçtiğimiz senelerde sadece videolarda gördüğümüz Super Swamper Bogger, bu sezon özellikle İstanbul’da birçok aracın üzerinde görmeniz mümkündür.

Dünyada off road çamur lastikleri arasında en çok tercih edilen marka olan Super Swamper Bogger’ın en belirgin özelliği büyük ebatta çamur lastiği üreten tek firma olmasıdır. Diğer markaların ürettikleri extreme off road lastik çeşitleri arasında en büyük ebatı bulabileceğiniz Bogger’lar 31 inç’ten başlayıp 54 inç’e kadar devam etmektedir. Henüz ülkemizde 54 inç hayal olsa da, geçen yıl için birçoğumuza hayal gibi gelen 37 inç, 38,5 inç, 42 inç ebatları artık üstün off road modifikasyonları yaparak araçlara takılabilinmektedir. Zaten Bogger modelinin bu yıl ülkemizde yaygınlaşmasının en önemli nedeni de budur.

Super Swamper Bogger; özel karkas yapısına ve sırt yapısına sahip bir lastiktir. Super Swamper tarafından off road yarışları için geliştirilen bu model sahip olduğu özellikleriyle çok yönlü çamur lastiği olma başarısını elde etmiştir. Üstün blok yapısı ve diş derinliği sayesinde çamurda müthiş bir performans gösteren bogger, asfalt kullanımında diğer extreme çamur lastiklerine göre çok daha sessiz olmasıyla ne kadar kaliteli bir lastik olduğunu da kanıtlamıştır. Dünyada ki örnekleri incelenildiğinde daha agresifleştirmek için bogger modelinin küçük maruzlarının kesildiğini görebilirsiniz. Super Swamper tarafından bu işlem onaylamaktadır. Bu sayede lastiğiniz adeta bir iş makinesi lastiğine dönüşecektir. Arazide aracınızı daha başarılı yapacak bu işlem, asfalt kullanımı için tehlikelidir.

Off Road Lastikleri isimli blog sitemde bugün sizlere dünyanın en çok tercih edilen lastik modeli, Super Swamper Bogger hakkında bilgiler verdim. Ülkemizde en çok kullanılan çamur lastiği olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bogger hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızın olduğunu düşünerek bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum. Umarım faydalı bir makale olmuştur. Saygılar…

0 yorum:

Yorum Gönder